ENERGIAHOITO

Teen energeettistä jäsenkorjausta ja energiahoitoja Espoon Kauklahdessa. Olen Suomen Energiahoitajien tason 3 hoitaja ja käytän hoidoissani BMEBM -tekniikoita.

MITÄ ENERGIAHOITO ON?
Energiahoidoksi voidaan laskea hyvin monia eri hoitomuotoja sen perusteella minkä toimintamekanismin kautta hoito vaikuttaa. Energiahoidoilla viitataan yleensä tekniikoihin, missä hoitovaikutus saadaan kiinalaisen lääketieteen määrittelemän ns. ihmisen energiajärjestelmän kautta. Energiahoidoilla aktivoidaan tehokkaasti ihmisen parasympaattista hermostoa.
 
MIHIN ENERGIAHOITO AUTTAA?
Energiahoito vaikuttaa suureksi osaksi autonomisen hermoston kautta, ja koska autonominen hermosto ohjaa lähes kaikkia kehon toimintoja, on tämän vuoksi myös hoitojen vaikutus hyvin kokonaisvaltainen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hoidoilla saadaan tehokkaita tuloksia hyvin monenlaisissa vaivoissa.
 
Yleensä ajatellaan, että tiettyyn vaivaan tarvitaan juuri tietty hoito. Tämä on totta länsimaisessa lääketieteessä, jossa hoidetaan yleensä oiretta eikä vaivan syytä, jota ei yleensä tiedetä. Energiahoidossa sen sijaan ei hoideta pelkästään oiretta, vaan hoidon vaikutuksesta koko kehon terveys ja elinvoima lisääntyy. Kun keho saadaan toimimaan tehokkaammin ja se siirtyy sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta paranemistilaan, mikä tahansa oire voi vähentyä tai hävitä kokonaan.
 
Lähes kaikki krooniset ongelmat johtuvat osaksi tai kokonaan kehon kroonisesta stressitilasta. Vaiva voi olla kipu tai masennus, univaikeudet tai munuaisten vajaatoiminta. Energiahoidot auttavat yleensä juuri silloin, kun länsimainen lääketiede ei siihen pysty. Näissä tapauksissa ongelma on yleensä krooninen stressitilasta johtuva autonomisen hermoston epätasapainotila, eikä tuolloin lääketieteen kokeissa välttämättä löydy mitään. Näissä tapauksissa potilaalle saatetaan sanoa, että hän ”vain kuvittelee ongelmansa”, vaikka kyseessä on todellinen kehon häiriötila. Jokaista asiakasta kuunnellaan yksilönä ja jokaisessa hoidossa vastaanotetaan hoitoa oli oire tai vaiva mikä vaan.
 
Emme kannata luontaishoitojen ja lääketieteen vastakkainasettelua. Molemmissa on hyvät puolensa ja molempia tulisi käyttää yhdessä siten, että asiakas saa tehokkaimman ja turvallisimman avun. Energiahoidot eivät ole lääketieteen korvike, vaan yksi puuttuva pala siihen yhtälöön, josta ihmisen hyvinvointi koostuu.

 

HINNAT
75€/60min
90€/75-90min

Ajanvaraus viestillä Whattsapp: +358 (0) 50 5710944
TAI somessa @janikaviihde
TAI sähköpostilla janika@janikaviihde.fi

Valitettavasti en vastaa tällä hetkellä puheluihin, koska keskityn hoitotilanteisiin.